Klubben

Västkustbuggarna bildades 1983. Här är ett glatt gäng som håller till i Strömstad, Tanum och Uddevalla som tillsammans dansar Bugg, Dubbelbugg, Lindy Hop, Boogie Woogie och Rock n Roll.

Vi tränar för att det är kul, för att motionera eller för att tävla oavsätt varför vi dansar så har vi alltid roligt tillsammans. Vi är ofta ute på tävling, håller i dansläger under helger, samlas och firar högtider så som den årliga Julfesten och Sommaravslutningen.

Det finns ingen som helst åldersgräns för att vara med oss, ung som gammal, tidigare dansare som färsk nybörjare, spelar ingen roll.

Kom och testa på någon av våra kurser. Allt du behöver veta finns här, men om du känner att du istället vill prata med någon så gå in på fliken "KONTAKTA OSS" och leta reda på Rasmus, eller någon av de andra i styrelsen!

Vi ses!!